гр. Ямбол ул. "Цар Иван Александър" № 12, e-mail: [email protected]

Пролетно математическо състезание

УВАЖАЕМИ ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

25.03.2023 г. от 09:00 часа в ПМГ „Атанас Радев“ - гр. Ямбол ще се проведе Пролетно математическо състезание за ученици от IV клас за учебната 2022/2023 г.
Това състезание е включено в регламента за държавен план - прием в V клас за учебната 2023/2024 година на ПМГ „Атанас Радев”, гр. Ямбол.
С резултатите от състезанието учениците могат да кандидатстват и в други профилирани гимназии в страната с профил „Математически” или „Природни науки”, които имат право да осъществяват прием в V клас.
За правилната организация на състезанието родителят /настойникът/ попечителят, носещ родителска отговорност за ученика подава заявление за участие (по образец) и декларация за информираност и съгласие (по образец) в срок до 15.03.2023 г. (сряда) по електронен път на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Регламентът за организиране и провеждане на пролетното математическо състезание за ученици от IV клас през учебната 2022/2023 година е публикуван на електронната страница на Министерство на образованието и науката, раздел „Олимпиади и състезания”.
Образци на заявление за участие и  декларация за информираност и съгласие, може да се изтеглят сайта на ПМГ „Атанас Радев“, гр. Ямбол или да се получат в училището, в което се обучава ученикът.

ГЕРГАНА БАЛАХУРОВА,
Директор на ПМГ „Атанас Радев“, гр. Ямбол